Hmotnost: 100 g
Skladem
(>5 ks)
98 Kč
Hmotnost: 50 g
Skladem
(>5 ks)
54 Kč
Hmotnost: 20 g
Skladem
(>5 ks)
25 Kč
lat. Piper nigrum L.
Zelený pepř se sklízí, když jsou bobule zelené (nedozrálé). Na rozdíl od pepře černého není fermentovaný, ale buď rychle usušený a nebo naložený v octě nebo slaném nálevu. Zelený pepř má jemnější aroma a svěží chuť, a také je méně ostrý než černý pepř. Používá se převážně celý nebo drcený. Celé kuličky zeleného pepře jsou měkké, a proto se často přidává do paštik, nádivek, sýrů nebo rolád. Drcený pepř se často používá na přípravu steaků nebo kuřecího a rybího masa.
Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení o bylinách.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář