WUGI domácí kefír

pytlíček plný kefírových kultur, ze kterého si můžete doma udělat vlastní kefír. Stačí k tomu trochu vody, mléka nebo třeba ovocné šťávy.

Trvá to minutku, ale vaše zdraví (a hlavně střeva) vás za to budou milovat. Proč? Protože domácí kefír vzniká fermentováním neboli kvašením. Díky tomu je plný přátelských bakterií, enzymů a dalších látek, které tělu často chybí. Vykouzlím čerstvý mléčný, vodní nebo třeba kokosový kefír!

 100% organické   bez sóji   bez GMO   bez lepku  vegan  bez laktózy

Jak kefír vzniká?

Domácí kefír vzniká fermentací (zjednodušeně kvašením) kefírových kultur ve vodě, mléce, ovocné šťávě nebo kokosovém i jiném rostlinném mléce. Kefírové kultury se krmí laktózou v mléce nebo cukrem ve sladkém nápoji, mění je na bublinky (oxid uhličitý), kyselinu octovou a mléčnou.

Vzniká tak lehce perlivý, osvěžující nápoj s minimem zbytkového cukru, který je plný přátelských bakterií (probiotik), enzymů, živin, vitamínů a minerálů. Ty jsou nezbytné pro správnou funkci střev a zažívání.

Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem
Mléčné kefírové kultury WUGI (na zkoušku)
Tip
199 Kč / ks
408
Vodní kefírové kultury WUGI (na zkoušku)
Tip
199 Kč / ks

Vodní kefírové kultury na vyzkoušení - 1 x 5 g vodních kefírových kultur.

409
ea0cbd55dbf9fb7f9e45259fea818c8c wugi sklenice
Tip
159 Kč / ks
169 Kč (–5 %)

Originální uzavíratelná WUGI má patentní uzávěr.  Má objem 1150 ml a vleze se do ní vše potřebné pro přípravu kefírů. Navíc jsou na ni vyznačeny 2 rysky - 100 ml a 200 ml,...

1810